Поводження з медичними відходами – спеціалізована дискусія “WASTE MANAGEMENT 2018”

Аналітичний проект МЕДИЧНИЙ КОНСТРУКТОР ініціює спеціалізовану дискусію та професійний діалог для створення ефективної системи поводження з медичними відходами,  в рамках Міжнародної виставки обладнання та технологій для збору та переробки відходів Waste Management 2018.

Час визнати, що проблема існує, нормативно-правове поле не досконале, відсутній відкритий прозорий ринку послуг щодо поводження з медичними відходами. Ризики інфекційно – епідеміологічних загроз та негативного впливу на навколишнє середовище, не реалізовані права персоналу на гідні умови праці, життя та охорону здоров’я, відсутність відстежуваності та передбачуваності стану медичних відходів, в тому числі під час екстрених ситуацій з надзвичайним навантаженням  – це лише декілька проблем і загроз, щодо яких не ведеться жодної роботи.

Для початку фахового діалогу зацікавлених сторін з метою напрацювання системного підходу до поводження  з медичними відходами, а саме: порядок управління, збирання, перевезення, тимчасового зберігання, сортування, оброблення (перероблення), видалення, знезараження,  знищення медичних відходів, ми запрошуємо прийняти участь у заході департаменти/відділи з охорони здоров’я  та  екології,  головних лікарів та керівників медичних закладів, а також професіоналів в сфері поводження з відходами.

Час: 10:00 3 жовтня 

Місце: вул. Велика Житомирська, 33, м. Київ, ВКЦ Торгово-промислової палати України

Безкоштовна участь за реєстрації на сайті wm-expo.com/ua

Завантажити запрошення PDF Запрошення_Поводження_з_медичними_вдходами

logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.