Медичний факультет у новому кампусі Каліфорнійського університету науки та медицини Колтона

CU-Final-3-1200x750.jpg

Автор – Девід Мелоун

Каліфорнійський університет науки і медицини, розташований в окрузі Сан-Бернардіно на схід від Лос-Анджелеса, недавно завершив будівництво своєї нової школи медицини. Проект є першою будівлею нового кампусу університету в Колтоні. Розробниками цього проекту стали компанії HMC і SmithGroup.

У триповерховій будівлі площею 7 896 квадратних метри широко використовується скло, яке дозволяє природному світлу потрапляти в будівлю та створювати візуальний зв’язок із природою. Двоповерхове вікно виходить на основну площу вулиці, а скляні навісні стіни, на всю висоту будівлі, розташовуються з усіх чотирьох кутів, де розташовані сходові прольоти.

До медичного факультету входять лабораторії та класи активного навчання – чотири симуляційні зали, у тому числі операційна, стандартизований комплект для навчання роботі з пацієнтами та мультимедійні системи, які дозволяють записувати лекції із запрошеними ораторами та відомими викладачами і транслювати їх в інші частини будівлі.

CU Final 5
CU Final 6
Screenshot 2022-01-06 134615
CU Final 2
CU Final 4
CU Final 1

Велика площа перед будівлею з’єднується з медичним центром Arrowhead та сприяє взаємодії між студентами-медиками та лікарями-практиками. Дві лекційні зали виходять на площу з достатньою кількістю сидячих місць, тінистим гаєм та водоймою, що створює приємні зони для навчання, спілкування та відпочинку. Тут також можна проводити випускні церемонії та інші заходи.

План проектування та будівництва від компаній HMC та SmithGroup істотно заощадив час та гроші. У плані було взято приклади з проекту комерційної будівлі та використання відкидної бетонної конструкції та оздоблення, які зазвичай асоціюються з офісними будівлями. Проект було завершено на 9 місяців раніше планованого графіку та було заощаджено 1,5 мільйона доларів.


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.