operating-room-1200x759.jpg

Кожній лікарні – по підземному паркінгу!

За словами Віктора Ляшка, кожна лікарня, яка буде збудована в Україні буде обов’язково мати підземний паркінг як ще один поверх медичного закладу в умовах воєнного та інших надзвичайних станів. Про це міністр охорони здоров’я України заявив під час робочого візиту до зруйнованих та ще працюючих лікарень на Харківщині. Більш того, міністр зазначив, що в такі підземні паркінги будуть прокладатися всі системи газопостачання необхідні для реанімації, які за лічені хвилини можуть стати новими реанімаційними залами.

В такому випадку лікарня зможе повноцінно продовжувати свою роботу та мати все необхідне для порятунку пацієнтів. Оновлене планування також передбачається для лікарень, які будуть відновлюватись після російського вторгнення.

Сподіваємось, що такий підхід справді буде втілений, а наша команда вже починає вивчати яке планувальне рішення буде найбільш вдалим!

Нагадаємо, що станом на сьогодні через війну РФ проти України пошкоджено 324 лікарні, з них 24 – знищені повністю.



logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.