Цифрова платформа, що змінює процес проектування

post-img.jpg

Автор: Джо Макосінскі  

Тілбері Дуглас запускає конфігуратор Connect, щоб допомогти стимулювати цифрові інновації в будівельній галузі.

Новий конфігуратор Connect допоможе будівельним дизайнерам створювати розумніші та ефективніші дизайни, використовуючи стандартизовані макети.

Тілбері Дуглас запустив перше у своєму роді цифрове рішення спільно з Unity, щоб допомогти стимулювати цифрові інновації в будівельній галузі.

Конфігуратор Connect позначає зміну гри для проектування будівель, оскільки він надає веб-додаток для розумнішого та ефективнішого створення концепт-дизайнів із використанням затверджених стандартизованих макетів.

Гнучка платформа може проектувати цілі будівлі, розміщуючи окремі кімнати, які включають будівельні компоненти.

Використовуючи збірні моделі і новітні 3D-технології, Connect Configurator дозволяє створити більш детальну інформацію та інформацію раніше в проекті.

Це дає клієнтам дані під рукою, щоб вони могли приймати обґрунтовані рішення на основі даних та основі оцінок собівартості і часу, наданих конфігуратором під час проектування будівлі.

Завдяки конфігуратору Connect, що забезпечує редаговані макети будівель RIBA стадії 3, він також може зменшити переробку, яка зазвичай спостерігається при розробці детальних проектів, упорядковуючи те, що зазвичай є дуже ітераційним процесом проектування – отже, значно скорочуючи час проектування.

Тілбері Дуглас працював з Unity над створенням рішення, яке можна використовувати для проектування цілих будівель або окремих елементів.

Марк Бакл, технічний директор Tilbury Douglas, пояснює: «Співпрацюючи з новаторським цифровим експертом, таким як Unity, ми розробили платформу, яка демістифікує дизайн будівництва для тих, хто не знайомий з будівельними кресленнями».

«Технологія використовує централізовану веб-бібліотеку спільних об’єктів для побудови платформи, матеріалів та деталей. Це означає, що система може створювати та експортувати базу для цифрового двійника з усіма вбудованими даними та такою, яка не прив’язана до жодного конкретного програмного забезпечення для проектування».

«Зрештою, конфігуратор є лише однією частиною нашої цифрової стратегії Connect, а наші інвестиції в дизайн платформи створюють основу для доставки цифрових двійників, починаючи з початку 2023 року».

Дейв Родс, старший віце-президент з цифрових двійників в Unity, додав: «Ця співпраця з Тілбері Дугласом допоможе відкрити дизайн будівництва для безлічі нових користувачів, тих, хто працює в державних установах, архітекторів та інженерів, які уявляють, оцінюють і аналізують, як будуть виглядати певні зміни в місті і як ці зміни можуть задовольнити потреби майбутніх поколінь».

«Як ми всі знаємо, відбулися серйозні зрушення не тільки на світовому ринку праці, але і в тому, як ми працюємо. Тому як ніколи важливо зв’язати людей з новими навичками, необхідними для майбутньої роботи».


Залишити коментар


logo_MC_dark

___________________________________

Аналіз, експертиза, консалтинг, проектування, будівництво, оснащення та реконцепція медичних закладів у приватному та державному сегменті, відповідно до українських та міжнародних стандартів.

Адреса

Вул. Ф.Пушиної 8а, оф. 111 Київ, Україна 03115

MEDICAL CONSTRUCTOR © 2020. All rights reserved.